Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Goede goedkope stadsfietsen

Goede goedkope stadsfietsenEen stadsfiets is een degelijke fiets die geschikt is voor dagelijks gebruik. Dat betekent dat deze fiets sterk en stevig is en voorzien is van een bagagedrager. Je kunt er dus goed boodschappen op meenemen. De naam stadsfiets betekent niet dat je er in het weekend geen fietstochten op kunt maken. Een goede stadsfiets is voorzien van een goed zadel en vaak ook van versnellingen. Hier drie goede maar goedkope stadsfietsen.

Altec Toscana

Altec is een Nederlands fietsenmerk dat zijn fietsen in Bulgarije laat maken. Mede daarom zijn Altec fietsen heel goedkoop. Toch zijn het goede fietsen. Altec maakt fietsen voor volwassenen en kinderen in vele modellen, waaronder ook diverse stadsfietsen. De Altec Toscana is zo'n goede maar goedkope stadsfiets. De Altec Toscana is er als herenfiets en als damesfiets in verschillende maten en kleuren.De Altec Toscana beschikt over een comfortabele breed zadel dat in hoogte verstelbaar is. Ook het stuur is in hoogte verstelbaar en kantelbaar. De Altec Toscana beschikt over handremmen en een terugtraprem, een stevige bagagedrager en een sterk stalen frame. Kortom kwaliteit voor heel weinig geld.
Kijk hier voor de actuele laagste prijs.

Popal County

Een ander Nederlands fietsenmerk dat diverse goedkope stadsfietsen in zijn assortiment heeft is Popal. Onder andere de Popal Conty, de Popal Aleece en de Popal Transporter.
Kijk hier voor deze fietsen tegen de laagste prijs.De Popal County is een goedkope damesfiets die in diverse kleuren te koop is. Het is een complete stadsfiets met rollerbrakes, een stevige bagagedrager, een AXA kettingkast, een ringslot, een comfortabel zadel en zelfs met drie versnellingen. Stuur en zadel zijn in hoogte verstelbaar en dankzij zijn stevige stalen frame kan de Popal County tegen een stootje.

Pelikaan City Six

Een derde Nederlandse fietsfabrikant die goedkope stadsfietsen produceert is Pelikaan. Pelikaan is een prijsvechter die alle soorten fietsen maakt. Één van hun stadsfietsen is de City Six, een goedkope stadsfiets met (zoals de naam aangeeft_ deze versnellingen.
Kijk hier voor aanbiedingen van deze goedkope stadsfiets.
-->