Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Gazelle Paris C7. Een stijlvolle stadsfiets.

Gazelle Paris C7. Een stijlvolle stadsfiets.

Ben je op zoek naar een stijlvolle damesfiets of herenfiets van hoge kwaliteit? Denk dan eens aan de Gazelle Paris C7. Dit is een heel mooie stadsfiets.


De Gazelle Paris C7 wordt gekenmerkt door een bijzonder mooi en elegant uiterlijk. Maar ook door de hoge kwaliteit die we van Gazelle fietsen gewend zijn.

De C7 in de naam staat voor de 7 versnellingen die deze mooie damesfiets rijk is. Deze versnellingen en het lichte aluminium frame zorgen er voor dat de Gazelle Paris C7 meer is dan een gewone stadsfiets. Je kunt deze Gazelle fiets ook uitstekend gebruiken voor lange fietstochten.

De naafdyamo in het voorwiel zorgt altijd voor veilig en goed licht en dankzij de rollerbrakes kun je onder alle omstandigheden goed remmen. Het is echter vooral de styling waarmee de Gazelle Paris C7 zich van andere stadsfietsen onderscheidt, deze is bijzonder elegant en stijlvol.

Gazelle Paris C7 Plus

Gazelle heeft ook een plus-versie van de Paris C7 Plus uitgebracht. Deze heeft een verende voorvork en een verende zadelpen in plaats van een vaste en verstelbare handvatten aan het stuur. Deze Gazelle Paris C7 Plus biedt dus meer comfort voor relatief weinig meerkosten.

Kijk voor de laagste actuele prijzen van de Gazelle Paris C7 en de Gazelle Paris C7 Plus bij de beste winkels om Gazelle fietsen te kopen.
-->