Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , , » Gazelle kinderfietsen

Gazelle kinderfietsen


Er komt steeds meer vraag naar kinderfietsen van hoge kwaliteit. Gazelle breidt daarom zijn assortiment uit met kinderfietsen. Deze Gazelle kinderfietsen hebben dezelfde bekende Gazelle-kwaliteit als de fietsen voor volwassenen.

Vanaf november 2015 zijn de Gazelle kinderfietsen te koop bij de beste winkels met Gazelle fietsen. Helemaal nieuw zijn kinderfietsen niet voor Gazelle. Tot 2013 maakte het Nederlandse fietsenmerk ook fietsen voor kinderen. De huidige modellen hebben echter een veel meer "volwassen" uiterlijk.

Deze nieuwe Gazelle kinderfietsen zijn namelijk afgeleid van de succesvolle lifestyle fietsen voor volwassenen. In eerste instantie gaat het om kinderversies van de Gazelle Miss Grace en de Gazelle Heavy Duty NL.

Gazelle Miss Grace voor meisjes

De Gazelle Miss Grace kinderfiets is een echte Gazelle meisjesfiets. Deze versie van de Miss Grace komt beschikbaar in 24 inch en 26 inch en in drie kleuren (Snow White mat, Jeans Blue mat en Black mat). De fiets zal voorzien zijn van een trendy voordrager. Ook zijn drie versnellingen en een terugtraprem aanwezig op deze hippe Gazelle meisjesfiets.

Gazelle Heavy Duty NL voor jongens

De Gazelle Heavy Duty NL is de tweede hippe Gazelle fiets die in een kleiner formaat beschikbaar komt. Ook hier gaat het om een 24 inch en 26 inch versie. Met deze kleine hippe transporter beschikt over een terugtraprem en versnellingen. De Gazelle jongensfiets is in mat zwart en mat grijs leverbaar.

Beide hippe kinderfietsen krijgen van Gazelle een adviesprijs van 449 euro mee. Kijk bij bovenstaande aanbevolen fietsenwinkels voor de actuele laagste winkelprijzen. Voor iedere verkochte Gazelle kinderfiets doneert de fabrikant een euro aan Metakids, een goed doel dat zich inzet voor de strijd tegen stofwisselingsziekten bij kinderen.

Zie ook: Kinderfiets aanbiedingen
-->