Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Gazelle Impulse EM Speed. Een snelle e-bike.

Gazelle Impulse EM Speed. Een snelle e-bike.

De Gazelle Impulse EM Speed is geen gewone elektrische fiets maar een speed pedelec. Een elektrische fiets die ook doorrijdt als je zelf niet trapt, een moderne variant op de snorfiets.


En dat rijden kan best gaan, kijk maar eens naar het filmpje hieronder, snelheden van 45 kilometer per uur kunnen worden gehaald.

Dat maakt de Gazelle Impulse EM Speed en andere speed pedelecs zeer geschikt voor woon/werk verkeer, ook over langere afstanden. Zo overbrug je de afstand Arnhem - Nijmegen, toch zo'n 20 kilometer in nog geen drie kwartier.


Zelfs in de hoogste ondersteuningsstand heeft deze Gazelle elektrische fiets een actieradius tot wel 80 kilometer dankzij de 17 Ah accu. Ook andere accuu's zijn mogelijk. De Gazelle Impulse EM Speed heeft een natuurlijk rijgedrag en stuurgedrag. Dit komt onder andere door de lage plaatsing van de accu in het midden van de fiets. Dankzij de Shift Sensor technologie kun je ook schakelen terwijl je trapt. De Gazelle Impulse EM Speed beschikt over niet minder dan 10 versnellingen (Shimano XT).

De Gazelle Impulse EM Speed speedpedelec is er in diverse maten en kleuren als damesfiets en als herenfiets. De fiets wordt met een gratis fietshelm geleverd en is goedkoop te koop bij de beste winkels om Gazelle fietsen te kopen.

Zie ook: Meer speed pedelecs
-->