Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Gazelle CityZen

Gazelle CityZen

Vroeger was een fiets vooral functioneel, maar tegenwoordig worden er ook hoge eisen aan het design gesteld. Dit heeft het gevolg dat er veel design fietsen, of lifestyle fietsen, om de markt gebracht worden. De Gazelle CityZen is zo'n fiets.


De Gazelle CityZen is een hippe lifestylefiets die bovendien heel sportief is. Het design is minimalistisch maar strak, modern en heel sierlijk.

Deze hippe fiets is er als Gazelle CityZen C7 met Shimano Nexus 7 versnellingen en als Gazelle CityZen S9 met een Shimano Deore achterderailleur.
Kijk hier voor de beste en goedkoopste verkoopadressen.

De Gazelle CityZen is licht en wendbaar, maar voelt ook stevig en veilig aan. Het is een strak vormgegeven stadsfiets die ook prima geschikt is voor langere recreatieve fietstochten. Dit ondermeer dankzij de vele versnellingen en het lage gewicht van de fiets.


Gazelle CityZen C7

Met zijn Shimano Nexus versnellingen, rollerbrakes en Curana spatborden is de Gazelle CityZen C7 samengesteld uit uitsluitend toponderdelen. De fiets is er in een model voor dames en een model voor heren in verschillende maten. De kleur is altijd mat zwart. Geen probleem, want deze kleur geef de design-fiets het elegante uiterlijk dat het best bij hem past.

Gazelle CityZen S9

Het andere model is de Gazelle CityZen S9. Deze prachtig vormgegeven fiets is voorzien van een Shimano Deore achterderailleur met 9 versnellingen. Slechts 12,1 kilo weegt deze hippe lifestylefiets. Dat maakt de CityZen S9 tot een zeer wendbare fiets.
-->