Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » Garmin fietsnavigatie

Garmin fietsnavigatie

Onder de naam Garmin Edge brengt navigatiefabrikant Garmin een hele reeks GPS navigatiesystemen voor op de fiets op de markt. Deze Garmin fietsnavigatie is zowel geschikt voor de sportieve als de recreatieve fietser.


De nieuwste serie Garmin Edge fietsnavigatie blinkt uit door een grote gebruiksvriendelijkheid en gebruiksgemak. Dat was in het verleden wel anders, maar Garmin heeft veel bijgeleerd.

De beste Garmin fietsnavigatie kopen

Alle Garmin Edge fietsnavigatiesystemen zijn te koop bij de beste winkels voor fietsnavigatie te vinden op Beste Fietsnavigatie Kopen. Naast deze aanbevolen (en goedkoopste) winkels voor deze navigatiesystemen vind je daar ook een Fietsnavigatie Keuzehulp (voor het vinden van de voor jou persoonlijk beste navigatie voor op de fiets) en de top 10 van beste fietsnavigatie.

Garmin Edge 1000 fietsnavigatie

Voor de racefietser, de mountainbiker en andere sportfietsers is de Garmin Edge 1000 zeer geschikt. Deze fietscomputer is meer dan navigatie alleen. Hij kan tevens je prestaties volgen, registreren en analyseren. Als je de Garmin Edge 1000 performance bundel koopt worden er zelfs een hartslagmeter en cadanssensor meegeleverd. Via WiFi staat de Garmin Edge 1000 in contact met je computer en internet. Een wat goedkoper alternatief voor de Garmin Edge 1000 is de Garmin Edge 810 met een iets kleinere accu en een wat kleiner scherm maar met dezelfde brede mogelijkheden.


Garmin Edge Touring

Ben je een meer recreatieve fietser? Dan kun je volstaan met de Garmin Edge Touring en de Garmin Edge Touring Plus zeer geschikt. Deze worden compleet geleverd met stuurhouder en Europese fietskaarten.

Bezitters van Garmin Edge fietsnavigatie kunnen gebruik maken van Garmin Connect. Dit is een online trainingshulpmiddel waarin je op internet al je sportieve activiteiten kunt opslaan, analyseren en delen. Garmin Connect werkt naadloos samen met de Garmin fietsnavigatie.

Kijk voor alle prijzen, mogelijkheden en specificaties op het bovenstaande Beste Fietsnavigatie Kopen.

Zie ook: Alle informatie en tips navigatie fiets
-->