Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » Fastrider Indra fietstas en shopper tas in vrolijke designs

Fastrider Indra fietstas en shopper tas in vrolijke designs

Fastrider is helemaal klaar voor het zomerseizoen met een serie nieuwe fietstassen. De Fastrider Indra tassen zijn kleurrijk en heel mooi om te zien. Maar ook heel praktisch.


Je kan namelijk heel wat spullen kwijt in een Fastrider Indra fietstas. Naast de fietstassen met een inhoud van 28,5 liter bestaat de Indra serie ook uit een shopper tas.

De Fastrider Indra fietstas is een dubbele fietstas. Elk van de twee fietstassen heeft een inhoud van 17,5 liter, dus 28,5 liter in totaal. Deze tassen passen op iedere fiets van 24 inch of meer.

Aan de bovenkant van de Fastrider Indra fietstas bevinden zich gleuven voor de snelbinders. Deze kunnen dus nog gewoon gebruikt worden. De fietstassen zijn af te sluiten met een sluiting van klittenband en het voorvak beschikt over een ritssluiting. Voor de veiligheid zijn de nieuwe Fastrider fietstassen voorzien van een reflectieprint.

De shopper tas kan dankzij wegdraaibare fietshaken gewoon op de bagagedrager geplaatst worden. Dit gaat snel en eenvoudig en de shopper zit goed vast. De Indra fietstassen en shopper tassen zijn te koop in diverse designs in de kleuren rood, paars en blauw.


Kijk bij de aanbiedingen van Fastrider fietstassen voor meer informatie en de laagste prijzen of kijk bij tips fietstassen voor nog veel meer goede en mooie aanbevolen tassen.
-->