Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , , , » Dino Bikes. Kinderfietsen voor meisjes en jongens

Dino Bikes. Kinderfietsen voor meisjes en jongens

Dino Bikes is een Italiaanse fietsfabrikant die helemaal gespecialiseerd is in kinderfietsen voor jongens en meisjes. Dino fietsen worden met heel veel kennis en ervaring gemaakt, want Dino maakt al sinds 1920 fietsen.

Dino Bikes is dan ook niet zomaar een merk kinderfietsen. Dino fietsen zijn jongensfietsen en meisjesfietsen van hoge kwaliteit. Geen Dino fiets verlaat zonder grondige test de fabriek.

Dino fietsen online goedkoop kopen

Toch zijn Dino kinderfietsen heel betaalbaar. Kijk maar bij de onderstaande aanbiedingen van Dino fietsen voor de laagste prijzen van de Dino fietsen in Nederland.
Informatie Dino Bikes fietsen

Dino maakt kinderfietsen onder eigen naam, maar ook onder licentie. Zo worden er ook Dino kinderfietsen verkocht onder namen als Spiderman, Hello Kitty, Skylanders, Barbie, Pegga Pig en Winx. Er zijn dus meer Dino fietsen op de markt dan je zou verwachten.Dino Bikes fietsen zijn te koop als jongensfiets en meisjesfiets in de maten 10 inch tot 20 inch. Het zijn veilige fietsen met handrem en terugtraprem en met kogellagers of nylonlagers. Naast kinderfietsen maakt Dino ook steppen, vouwfietsen en loopfietsjes.

Dino fietsen zijn jongensfietsen en meisjesfietsen van zeer hoge kwaliteit. Dino Bikes doet heel veel aan het bewaken van de kwaliteit en aan de veiligheid van zijn fietsen. Alle Dino Bikes fietsen voldoen aan de nieuwste Europese normen en worden gecertificeerd door het zeer gerenommeerde laboratorium TuV Rheinland. Kwaliteitscontroles worden op diverse momenten uitgevoerd, bij de aankomst van onderdelen, na het spuiten, bij het assembleren en op het moment dat de Dino Bikes fietsen de fabriek verlaten.

-->