Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Demonstratie van de Batavus Stream elektrische fiets

Demonstratie van de Batavus Stream elektrische fiets


De Consumentenbond heeft de Batavus Stream uitgeroepen tot beste elektrische fiets van 2015. Maar wat maakt de Batavus Stream nou zo bijzonder? In deze video ben je binnen anderhalve minuut bijgepraat over alle belangrijke informatie over de Batavus Stream.

Mark van Fietsenwinkel NL demonstreert je in deze korte video deze prijswinnende Batavus elektrische fiets. Bij de aanbiedingen van Batavus fietsen kun je deze fiets met een heel interessante korting kopen.


De Batavus stream is een heel functionele ebike. Deze Batavus elektrische fiets is voorzien van een middenmotor waarmee je niet alleen in de stad maar ook in heuvelachtig terrein heel goed uit de voeten kan. Standaard beschikt de Batavus Stream over een 500 Watt accu. Dit betekent dat je op de Batavus Stream ebike een heel eind met trapondersteuning kunt fietsen. De actieradius bedraagt maar liefst 135 kilometer met ondersteuning op 1 accu. En dat is heel ver voor een elektrische fiets!

Het display van de Batavus Stream is afneembaar. De bediening vindt plaats vanaf het stuur.

Maar de Batavus Stream is niet alleen een functionele elektrische fiets. Deze ebike is ook erg comfortabel. De Batavus Stream beschikt over zeven versnellingen, een verende zadelpen en een verende voorvork. En dat alles voor een opmerkelijk lage prijs!
-->