Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Cortina Milo. Hippe transportfiets (review)

Cortina Milo. Hippe transportfiets (review)

Het Nederlandse fietsenmerk Cortina staat bekend om zijn hippe fietsen die het merk de laatste jaren op de markt brengt. Fietsen en fashion is hun slogan, en dat is te zien aan de Cortina fietsen die je echte lifestyle fietsen kunt noemen.


Cortina fietsen zijn hip en retro tegelijk. Neem bijvoorbeeld de Cortina Milo een fiets die zowel in klassiek zwart als in fris wit en blauw te koop is. Op het eerste gezicht zijn dat twee geheel verschillende fietsen. Maar in werkelijkheid verschilt alleen de kleur.

Cortina mikt met de Cortina Milo op de schoolgaande jeugd. Onder het trendy uiterlijk gaat een ijzersterke fiets met een stalen frame schuil die tegen heel wat stootjes kan. Voor je schooltas kunnen tieners kiezen tussen de bagagedrager en de voordrager. Zoals het een echte transportfiets betaamt beschikt de Cortina Milo over een terugtraprem maar er zijn wel drie versnellingen op de transportfiets aanwezig (Shimano Nexus). Wel zo handig als je op weg naar school of huis een heuveltje moet overwinnen of tegen de wind in moet trappen.


De onderdelen zijn van topfabrikanten als Shimano (versnellingen), Union (verlichting voor), Spanninga (verlichting achter), Selle Royal (zadel), Widek (handvatten) en Abus (fietsslot), En natuurlijk van Cortina zelf.

En toch is de hippe en sterke Cortina Milo transportfiets bijzonder laag geprijsd. Kijk maar bij de aanbiedingen van de Cortina Milo wat deze hippe fiets bij de beste online winkels kost.
-->