Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Bikkel fietsen. Informatie en aanbiedingen.

Bikkel fietsen. Informatie en aanbiedingen.


Bikkel Bikes is een minder bekend maar desondanks oer-Hollands fietsmerk. Bikkel fietsen heb je in verschillende modellen, als stadsfietsen, lifestyle fietsen maar ook als elektrische fietsen.

De Bikkel fietsen worden sinds 1995 in het Limburgse Nederweert ontwikkeld en opgebouwd. Bikkel fietsen staan bekend om hun goede prijs/kwaliteit verhouding. Kijk bij de aanbiedingen van Bikkel fietsen voor het aanbod en de prijzen van deze fietsen bij goede en betrouwbare online fietsenwinkels.


We hebben hier momenteel geen winkels met aanbiedingen van Bikkel fietsen.Bikkel lifestyle fietsen

Bikkel heeft diverse hippe lifestylefietsen in de collectie. Dit zijn heel verschillende modellen. Zo heb je bijvoorbeeld de Bikkel BT, een echte klassieke transportfiets, maar ook de Bikkel DotCom RN en de Bikkel DotCom N3 die meer een mix zijn van een klassieke omafiets en een moderne cruiser.


Bikkel stadsfietsen

Voor wie een meer traditioneel model fiets zoekt heeft Bikkel een hele reeks stadsfietsen in de collectie met namen als Bikkel Coro, Bikkel Lima, Bikkel Duca en Bikkel Lago. Daarvan kun je de Coro met zijn lage gewicht en acht versnellingen beschouwen als hybride, een fiets die bijzonder goed geschikt is voor een lange fietstocht. Al deze Bikkel stadsfietsen zijn zowel als herenfiets als damesfiets te koop.

De Bikkel Mama is zoals de naam al aangeeft een echte moederfiets met een lage instap en extra ruimte voor kinderzitjes voor en achter.

Bikkel elektrische fietsen

Bikkel ziet toekomst in de elektrische fiets en brengt een 12-tal verschillende modellen ook als elektrische fiets uit onder de naam Bikkel ibee.


De meeste van deze Bikkel ibee fietsen beschikken over een voorwielmotor terwijl de accu achterop te vinden is. Dit geeft een goede gewichtsverdeling en het karakter van de gewone fiets blijft bij deze opzet zoveel mogelijk behouden. Een derde voordeel van de voorwielmotor is dat de elektrische fiets niet zwaarder fietst als de ondersteuning uitstaat. Een rotatiesensor zorgt er voor dat ook als de gebruiker zelf weinig trapt er toch de maximale ondersteuning gegeven wordt.

Sinds 2014 heeft Bikkel ook twee modellen met een middenmotor in het programma (zie foto onder); de Bikkel ibee ml en de Bikkel ibee mt. Met name in heuvelachtig terrein biedt de middenmotor een krachtigere ondersteuning.


-->