Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Bidon met fietsbel

Bidon met fietsbel

De Bi-Bell is een opmerkelijke bidon. Deze bidon is namelijk voorzien van een fietsbel.

Bi-Bell bidon met fietsbel

Voor wielrenners die geen bel op de fiets willen, maar die toch willen bellen in plaats van schreeuwen is er nu een heel handige accessoire op de markt gekomen. De Bi-Bell is een bidon met een geïntegreerde fietsbel.

Dankzij de bidon een bel op de racefiets

Een normale fietsbel kan hinderlijk in de weg zitten en doet afbreuk aan de strakke vormgeving en de aerodynamica van een mooie racefiets. Met de Bi-Bell heb je daar geen last van, maar je kunt wel bellen als het nodig is. 

De Bi-Bell is een uitvinding van de fietsenmaker Bill Rombouts uit Heerlen en te koop via goede winkels met racefiets-accessoires.


Leverbaar in diverse kleuren

Bill Rombouts bedacht de bidon met fietsbel omdat hij merkten dat veel ongelukken met wielrenners worden veroorzaakt door het ontbreken van een fietsbel op hun fiets. Met de Bi-Bell hebben ze wel de beschikking over een fietsbel op de racefiets / koersfiets maar wordt het design van de fiets geen geweld aangedaan. Ook zit de Bi-Bell niet in de weg.

De Bi-Bell beschikt over een 750 ml grote bidon en past in iedere moderne saccon bidonhouder. De bidon kan gewoon in de vaatwasser. Hij is te koop met doppen in verschillende kleuren.

Zie ook:
Onderwerp:
Aanbiedingen en informatie over de Bi-Bell. Dit is een bidon met een ge├»ntegreerde fietsbel.

-->