Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Batavus Zonar

Batavus Zonar

Het design en de uitstraling wordt bij fietsen steeds belangrijker. Dat is ook goed te zien aan de hippe Batavus Zonar.


De Batavus Zonar is een prachtig vormgeven fiets met 27 versnellingen die geschikt is voor zowel lange recreatieve ritten als voor dagelijks gebruik.

Er is veel aandacht besteed aan de vormgeving van deze fiets die wordt gekenmerkt door een strak frame, een rechte voorvork en hoge velgen. Deze geven de fiets een snelle sportieve uitstraling. Kijk voor de prijs en meer informatie over de Batavus Zonar bij de aanbiedingen van Batavus fietsenDe Batavus Zonar is leverbaar in twee verschillende uitvoeringen en in twee prachtige kleuren. Voor vrouwen is deze fiets beschikbaar in zwart mat of blauw mat, voor heren is hij er in de kleuren zwart mat of rood mat. De Batavus Zonar is erkend als Goed Industrieel Ontwerp (GIO) 2014 en is één van de drie genomineerden voor Fiets van het Jaar 2015.

Met of zonder vering
Bij de Zonar kun je kiezen voor een fiets met of zondervering. Hou je van een lichte strak sturende fiets? Dan is de Batavus Zonar zonder vering wat voor je. Stel je prijs op meer comfort dan is er een iets zwaarder model met vering verkrijgbaar.


Op de voorvork van de Batavus Zonar zitten nokken waarop je een lowrider kunt monteren. De achterdrager is zwevend gemonteerd. Daardoor toont hij fragiel maar deze kan belast worden tot een gewicht van wel 30 kilo. De veelgeroemde Batavus Aerflow verlichting is ook op deze fiets aanwezig.

Kijk bij bovengenoemde winkels voor de prijs en meer informatie.
-->