Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Batavus Quip. Hippe stadsfiets met voordrager

Batavus Quip. Hippe stadsfiets met voordrager


De Batavus Quip is geen onopvallende stadsfiets. Met zijn unieke frame en (eventueel) hippe kleuren is het een fiets die opvalt in de massa. Maar de Batavus Quip is ook een functionele fiets. Zo beschikt hij over een iets smallere voordrager dan gebruikelijk zodat de fiets makkelijker in een vol fietsenrek past.

De Batavus Quip is een fiets waarover is nagedacht. Een trendy transportfiets / stadsfiets met een vernieuwend uiterlijk. Bijvoorbeeld een onderbroken zitbuis, smalle voor- en achterdrager, hoge velgen en de keuze uit diverse hippe kleuren. De Batavus Quip is voordelig te koop bij de aanbiedingen van Batavus fietsen .Omdat iedereen graag een Batavus Quip wil is de fiets niet alleen voorzien van een goed fietsslot maar ook van een anti-diefstal nummer dat in het frame is gestanst en dus niet kan worden verwijderd.

Verder heeft de Batavus Quip drie versnellingen, handremmen, stuurvergrendeling, batterijverlichting en een Ursus Jumbo tweepootstandaard .Batavus levert de Quip in twee modellen. Als herenfiets in mat zwart en als unisex model in de kleuren zwart, oker en paars.
-->