Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Batavus Monaco, ideaal voor dagelijks gebruik

Batavus Monaco, ideaal voor dagelijks gebruik

De Batavus Monaco is een sterke fiets die licht rijdt. Het is een ideale stadsfiets, die er zowel als gewone fiets als elektrische fiets is voor dames en heren.


Zeven versnellingen, een automatische kettingspanner, een makkelijk verstelbare stuurpen. De Batavus Monaco is een goede betrouwbare fiets voor dagelijks gebruik.

Naar school, boodschappen, doen, woon-werk verkeer. Met de Batavus Monaco kun je het allemaal aan. En deze fiets mag dan onder de stadsfietsen gerekend worden, voor een lange fietstocht in het weekend is deze soepel fietsende lichte fiets met zeven versnellingen ook bijzonder goed geschikt.

En de Batavus Monaco is heel betaalbaar. Kijk maar bij de aanbiedingen van Batavus fietsen bij de beste winkels.De Batavus Monaco is veilig dankzij zijn betrouwbare handremmen (rollerbrakes), maar ook dankzij de Batavus Aerflow verlichting die er voor zorgt dat je ook vanaf de zijkant goed verlicht bent.

Een  automatische kettingspanner maakt de fiets nog meer betrouwbaar en voorkomt doortrappen. Op de bagagedrager neem je zonder moeite een vrachtje mee.

Kijk hieronder naar een video waarin de Batavus Monaco gedemonstreerd wordt.

-->