Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Batavus BUB. Hippe stadsfiets / transportfiets

Batavus BUB. Hippe stadsfiets / transportfiets

Op zoek naar een extra hippe transportfiets of stadsfiets? Kijk dan vooral eens naar de Batavus BUB. Deze Batavus wordt door de fabrikant een stadsfiets genoemd, maar het is dan wel een heel hippe stadsfiets!


De Batavus BUB beschikt over een zogenaamd paperclip frame en gekleurde velgen. Standaard wordt hij geleverd met 26 inch velgen, maar er is ook een 28 inch versie, de Batavus BUB XL.

BUB staat voor Batavus Utility Bike. Deze Batavus BUB is een unieke fiets om te zien. Ten eerste door de gekleurde velgen, maar ook door het heel speciale paperclip frame. De houding die je op deze "paperclip" gevormde fiets aanneemt is heel relaxed.

De Batavus BUB is niet alleen een heel mooie en originele, maar ook een heel complete stadsfiets / transportfiets. De BUB beschikt over zowel een voordrager als een achterdrager. Het stuur is voorzien van stuurvergrendeling voor het makkelijk leeghalen of volladen van de mand of krat die je op de voordrager kunt plaatsen. Er is trouwens ook een mooie bijpassende tas te koop die speciaal voor de voordrager van de Batavus BUB is ontworpen.


Het paperclip frame van de Batavus BUB heeft een prijs gekregen voor het beste industriele ontwerp. De Batavus BUB toont dankzij zijn frame en zijn brede banden zeer robuust, maar is toch verbazend licht. Hiervoor is het lichte aluminium frame voor een groot deel verantwoordelijk. Ook maken de 3 versnellingen rijden op de Batavus BUB heel plezierig.

Kijk voor meer informatie bij de aanbiedingen van Batavus fietsen.

Demonstratie video Batavus BUB

Hieronder wordt de Batavus BUB in een video gedemonstreerd:

-->